Als kind ben je altijd bezig met jezelf ontwikkelen. Je hobby’s vinden, je persoonlijkheid ontdekken, en een manier vinden om er bij te horen en toch je eigen individualiteit te laten zien. Een belangrijke manier om dat laatste te doen is door middel van je kleding. Al zal het niet voor ieder kind even belangrijk zijn, hoe je jezelf presenteert en wat je ziet als je in de spiegel kijkt heeft al van jongs af aan veel invloed op het zelfvertrouwen. Name It kinderkleding zorgt ervoor dat jouw zoon of dochter er altijd leuk uit ziet!

Over Name It

Het merk Name It werd in 1986 gelanceerd in Denemarken en was meteen een razend success. Sinds enkele jaren is het merk ook in Nederland verkrijgbaar en ook daar was het al snel mega populair. Name It maakt geen saaie basics, maar houdt het leuk en simpel met ontwerpen die niet alleen leuk zijn om te zien als ouder, maar waar kinderen zich helemaal zichzelf in kunnen voelen. De kernwaarden van Name It zijn dan ook niet gebaseerd op wat de volwassenen belangrijk vinden die de kleding ontwerpen, maar op de kinderen die de kleding gaan dragen. Kinderen hebben rijke fantasieën en vrije geesten. Daarom is het veel leuker om te spleen met ontwerpen dan bij de meeste volwassenen kleding. Uit die kernwaarden komt ‘Happy Caring People’ voort. Dit betekent dat de kleding veilig is en goede kwaliteit biedt voor de kinderen, maar ook dat ze duurzaam geproduceerd worden.

Name It: stoer, hip, maar toch kinderlijk

Veel kinderkleding van tegenwoordig is of te basic en daardoor te saai voor veel kinderen om hun creativiteit in uit te kunnen drukken, of te veel gebaseerd op volwassen mode. Hierdoor zie je vaak kinderen lopen in gewaagde outfits, donkere kleuren of veel te stoere volwassen kleding waar het kind helemaal niet comfortabel in lijkt te zijn. Name It zoekt hierin een goed evenwicht. De kleding van Name It is van hoge kwaliteit, waardoor het lekker zit bij de kinderen ook tijdens het spelen; de designs zijn stoer en modieus, maar gefocust op kinderlijke fantasie en een breed scala aan kleuren. Pastel tinten, hier en daar wat fellers voor de liefhebber, maar ook basics die net wat worden opgefleurd met een leuk printje, tekst of tekening.

Meer dan alleen kinderkleding

Name It maakt meer dan alleen kinderkleding. Dit kun je op twee manieren interpreteren. Want het is figuurlijk meer dan dat, omdat bij Name It de focus ligt op duurzaamheid, vriendschap en gezondheid ook in het productieproces. Maar het betekent ook dat de Name It collectie steeds wordt uitgebreid met babykleding, jassen, en jeans!