Vrouwen stellen andere eisen aan hun elektrische fiets dan mannen. Want over het algemeen doen vrouwen meer op de fiets dan mannen. Mannen zullen eerder de auto pakken om boodschappen te doen en de kinderen naar school of de crèche te brengen. Vrouwen doen dit graag op de fiets. Een elektrische fiets voor dames is dus ook geen overbodige luxe. Want een elektrische fiets voor dames is, net als de dames zelf, van alle markten thuis. Wil je op de elektrische fiets voor dames twee kinderen en je boodschappen meenemen? Dat is geen enkel probleem. En door de fijne trapondersteuning maak je het jezelf toch een stukje gemakkelijker.

Een elektrische fiets voor dames is misschien ook wel iets voor jou!

Want het suffe imago dat elektrische fietsen lang hebben gehad is nu écht niet meer aan de orde. Een elektrische fiets voor dames ziet er hartstikke hip en stoer uit. De elektrische fiets voor dames zal je leven echt een stuk gemakkelijker maken. Het fietsen wordt een stuk minder zwaar. En dat is natuurlijk super fijn, zeker wanneer je je kinderen dagelijks op de fiets naar school, clubs en de oppas brengt en tussendoor ook nog even je boodschappen wilt doen. Kijk, als het regent word je nog steeds nat. Maar je bent wel sneller thuis zodat je weer kunt opdrogen.

Een elektrische fiets voor dames met extra lage instap

In de reguliere fietsen kennen we de “Mamma-fiets” allemaal inmiddels wel. Een fiets met een extra lage instap, zodat je stabieler kunt opstappen met Uk 1 voorop de fiets en Uk 2 achterop. Maar van deze fiets is ook een elektrische versie beschikbaar. Een elektrische fiets voor dames met een extra lage instap is erg fijn en nog extra veilig ook. Ook voor wat oudere dames is deze fiets erg fijn. Je hoeft minder moeite te doen om op te stappen. Je fietst er zó op weg.
Elektrische fiets voor dames

Een elektrische fiets voor dames met kinderzitjes

Nu generaliseer ik natuurlijk enorm, want lang niet iedere dame heeft (nog) kinderzitjes op de fiets nodig. Maar het is fijn dat ook op de elektrische fiets voor dames kinderzitjes kunnen worden geplaatst. Zo breng en haal je je kinderen in vliegende vaart en hou je nog adem over om de dag met ze door te nemen. Door de strategisch geplaatste accu voelt de fiets niet extra zwaar. Dus ook die boodschappen… die neem je gewoon nog even mee.