Er zijn veel verschillende manieren waarop je mozaïektegels kunt gebruiken in het interieur van je huis. Maar je kunt het ook gebruiken om het interieur of de tuin rondom je huis een stukje mooier te maken. Als jij op zoek bent naar inspiratie hoe je jouw interieur of tuin nog mooier en interessanter kan maken, dan raden wij je aan om dit artikel goed door te lezen om erachter te komen hoe je mozaïektegels het beste kunt gebruiken.

Waarom mozaïektegels?

In tegenstelling tot normale tegels geven mozaïektegels een zeer speciaal effect. Je kunt er namelijk voor kiezen om verschillende vormen en kleuren bij elkaar te laten komen, in plaats van allemaal dezelfde tegels neer te leggen. Dit creëert een uniek beeld wat ervoor zal zorgen dat jouw tuin er ook uniek uit zal komen te zien. Een reden om voor mozaïektegels te kiezen is omdat het een goede variant is ten opzichte van normale tegels. Ook zijn ze beschikbaar in talloze verschillende kleuren of vormen waardoor er altijd wel een goede keuze is voor jou.

Mozaïektegels in de tuin of binnen

Een leuk idee wat we steeds vaker zien is om vierkante mozaïektegels in verschillende kleuren (bijvoorbeeld verschillende tinten grijs) aan te leggen als pad in de voortuin naar de voordeur. Hierdoor zal je voortaan er uniek uit komen te zien. Binnen kun je er ook voor kiezen om in plaats van overal normale binnen tegels of parket, een mooi mozaïek aan te leggen met verschillende tegels. Dit zal ook een mooi beeld geven en de sfeer en interieur van je huis vergroten. Je kunt mozaïektegels ook aanleggen in je badkamer om deze mooier te maken. Mocht jij nog ideeën hebben voor leuke inspiratie wat je allemaal kunt doen met mozaïektegels, laat het ons dan gerust weten met een comment of mailtje!