Het antwoord op deze vraag is ja. Als moeder van een kleine guppy is het dagelijks leven vaak hectisch en vol verrassingen. Je hebt te maken met het huishouden, boodschappen, koken en dan nog de verzorging van de rest van het gezin. Die kleine gup vereist eigenlijk al je aandacht. Logischerwijs heb je het gevoel dat hij of zij niets tekort mag komen. En dat terwijl je al een druk leven hebt. Sommige moeders hebben zelfs nog een parttime baan. Ga er maar aan staan. Hoe behoud je het overzicht in al deze hectiek? Hoe ga je zorgen dat je niemand teleurstelt en al je afspraken nakomt? Even een brief op de post doen kan al snel vergeten worden met zo een druk bestaan. Door de bomen zie je het bos niet meer. Vandaag bespreken we een aantal handige tips die je helpen het overzicht te bewaren.

Magneetbord als maandplanner

Een goede manier om jezelf het leven gemakkelijker te maken is de aanschaf van een magneetbord. Nu zal een magneetbord niet het eerste zijn waar je aan denkt om orde in je planning te krijgen. Echter, is een magneetbord wel degelijk een goede manier om het overzicht te bewaren. Je kan magneetborden namelijk prima gebruiken als week- of maandplanner. Door een magneetbord op een zichtbare plek te plaatsen wordt je vaak genoeg geconfronteerd met je planning. Zodoende zal je geen taak, afspraak of deadline over het hoofd zien. Je raakt het overzicht niet kwijt doordat alles op een centrale plek staat weergegeven. Naast een blanco magneetbord is het ook mogelijk om gebruik te maken van voorgedrukt magneetbord. Zo kan je per dag of week precies bijhouden wat er op de planning staat. Het overzicht bewaren wordt zo zelfs met een guppy als dagtaak eenvoudig.

Een digitale to-do lijst

Een goede aanvulling op een magneetbord is een digitale to-do lijst. Aan de hand van handige apps en tools kan je eenvoudig je taken en online agenda synchroniseren. Aangezien je op een dag veel tijd doorbrengt op je telefoon is het wel handig als je ook daar altijd op de hoogte bent van je planning. Tezamen met je magneetbord zal jouw strakke planning er voor zorgen dat je kleine guppy niks tekort komt.

Voor een groot aanbod aan magneetborden is de online groothandel discountoffice.nl de juiste plek. Dankzij een gigantische voorraad en een gevarieerd aanbod zal je hier altijd slagen. Jouw ideale magneetbord ligt binnen handbereik.