Even totaal iets anders dan de zakelijke en behulpzame berichten. Soms moet je namelijk eens jezelf en je de gupjes verwennen. Daarnaast zitten de feestdagen eraan te komen dus het wordt tijd om cadeaus in te kopen! Wat is er nou leuker dan de kids te verkleden in een onesie! Ik heb er laatst voor de grap een aangeschaft voor mijn kleintje en hij vindt het geweldig! Zijn lievelingsdier is een olifant en nu heb ik een onesie gekocht in de vorm van een olifantje. Dus nu loopt er soms een klein kamer-olifantje rond in huis.

Een onesie is niet alleen schattig!

Ze zin natuurlijk erg leuk en schattig die onesies. Maar het ze zijn ook de perfecte pyjama voor de kids. Het is namelijk een soort rompertje waar ze wel meer bewegingsvrijheid in hebben dan de traditionele rompertjes. Daarnaast zijn de outfits perfect voor de koudere maanden omdat ze van lekker warme stof zijn gemaakt. De materialen zijn van katoen of fleecestof dat heerlijk warm blijft. Als we heel de dag lekker binnen willen blijven omdat het regent of te koud is, doe ik de kleine gewoon zijn onesie aan. Hij vindt de onesie echt geweldig.

Niet alleen voor de guppies

Vroeger toen de onesie net uitkwam noemde men het nog een rompertje en werd het vooral gedragen door kinderen. Maar nu dragen ook volwassenen een onesie. Een volwassen rompertje! Ik ben daar ook een voorbeeld van. Ik heb dan wel een iets minder opvallende onesie in twee kleuren. Ik hoef er namelijk niet bij te lopen als een dier of superheld.  Maar wat een uitkomst die volwassen rompertjes. Zeker in deze koudere tijden is het heerlijk om te loungen in een warm huispak. Daarnaast vinden de kids het ook geweldig als je er hetzelfde bijloopt als hun.

Onesies voor iedereen

Een onesie is voor iedereen en kan door iedereen gedragen worden. Als je van een bepaald dier houd of een bepaalde superheld leuk vind kan je jezelf verkleden als een. Onesies zijn echt perfect voor het loungen in huis met de familie óf lekker alleen. Tijdens het netflixen of film kijken zit je er heerlijk warm bij. Zie je het al voor je? Heerlijk op de bank zitten met een kop warme chocolade melk met slagroom. Je hebt weer eens een nieuwe serie gevonden die je gaat bingen. Een binge serie is een serie die je in één sessie wil afkijken. De perfecte outfit hiervoor is natuurlijk een onesie!