De tijden dat gordijnen alleen de functie hadden om, als het donker werd de ramen te verduisteren zijn allang voorbij. Vandaar ook de naam raamdecoratie. Vouwgordijnen, rolgordijnen en jaloezieën hebben allang niet meer de functie om alleen te verduisteren. Het is een decoratie voor het raam, een genot om naar te kijken en het geeft de gehele woning een betere en luxere uitstraling. Zonder raamdecoratie op maat is je interieur namelijk niet compleet.

Soorten raamdecoratie

Er is keuze genoeg in raamdecoratie op maat. Wilt u jaloezieën, rolgordijnen of toch liever vouwgordijnen? U heeft de keus, alles in uw eigen smaak en het kan geheel op maat gemaakt worden, dus geen problemen met afwijkende raamafmetingen. Afhankelijk van de woonstijl, meubels en kleuren in uw interieur kiest u de vorm van raamdecoratie uit die zorgt voor een mooie balans en helpt om sfeer toe te voegen aan uw woonkamer, slaapkamer of keuken.

Aluminium jaloezieën of houten jaloezieen?

U heeft de keuze uit houten of aluminium jaloezieën. Houten jaloezieën geven een warme en rustieke sfeer aan de woonkamer. U kunt kiezen uit diverse kleuren, houtsoorten en lengtes. Heeft u houten meubilair of een houten vloer, dan passen houten jaloezieën uitstekend bij uw woonkamer. Aluminium jaloezieën daarentegen geven uw woonkamer een luxe en strakke uitstraling, reageert niet op vocht en is gemakkelijk te reinigen. Kijkt u voor goedkope jaloezieën op https://www.mijnhoutenjaloezieen.nl/.

Rolgordijnen of vouwgordijnen

Rolgordijnen zijn razend populair. Rolgordijnen op maat gemaakt zijn simpel te bedienen en makkelijk te installeren. U heeft keuze uit verduisterende, transparante of lichtdoorlatende rolgordijnen, allen in diverse kleuren. Deze vorm van raamdecoratie is in vrijwel alle ruimtes in uw interieur of op kantoor te plaatsen. Vouwgordijnen zijn makkelijker te bedienen dan traditionele gordijnen en geven een gezellig en huiselijk gevoel en sfeer. Ook vouwgordijnen kunt u verkrijgen in de maat en kleur die u wilt. In de webshop zijn vouwgordijnen wel tot 40% goedkoper dan elders. Dat terwijl ze dezelfde kwaliteit kunnen garanderen. Een vouwgordijn gekocht bij een goede webshop zoals mijnhoutenlamellen.be kan tot wel 8 jaar meegaan. Dat is de investering meer dan waard!

Meer informatie

En kom je er niet helemaal uit? Dan kan je altijd gratis kleurstalen aanvragen. Zo kan je thuis bepalen welke kleur en welk materiaal het beste past binnen jouw interieur. Makkelijk, toch?!

Welke keuze u ook maakt, u weet zeker dat een klik op één van bovenstaande link, u brengt naar goedkope en kwalitatief hoogstaande raamdecoraties. Heel veel plezier met het uitzoeken van uw raamdecoratie!