Als moeder heb je een hectisch leven. Je zorgt voor de kinderen, je houdt het huishouden op orde en misschien heb je daarnaast ook nog een redelijk veeleisende baan. Kortom, je hebt genoeg te doen en te weinig tijd om alles te doen. Daarom verdient iedere moeder van tijd tot tijd een beloning. Even iets voor jezelf, om jezelf te verwennen en in de watten te leggen. Wat beter dan een MYOMY tas? Een MYOMY tas is elegant, eenvoudig en zonder te veel poespas. Ideaal voor iedere moeder. Ontdek hier meer over de MYOMY tas en het merk zelf!

MYOMY – duurzame designs, tassen en accessoires

Het merk MYOMY is stiekem al weer een tijdje aanwezig in de mode industrie. In 2007 is het modehuis gestart onder de naam MYOMY do goods. Sinds de oprichting streeft MYOMY ernaar om alleen maar duurzame tassen en accessoires te creëren. Hierdoor is bijvoorbeeld een MYOMY tas eenvoudig en elegant: er zijn geen onnodige tierelantijntjes en liflafjes. De producten zijn altijd geïnspireerd op spullen uit ons dagelijks leven. Bovendien worden alle tassen en accessoires ontworpen met een missie in gedachten: to do good.

MYOMY tas – iconische status gekregen

Het eerste succes van MYOMY was hun beroemde MY PAPER BAG. Deze MYOMY tas is geïnspireerd op de alom bekende papieren zak. Het dient als het ware als een duurzaam alternatief. Dit lanceert MYOMY do goods als merk in de modewereld. Sinds de iconische MYOMY tas heeft het merk de traditie voortgezet en alleen maar tassen ontworpen met kwalitatief duurzame materialen. Dat is zeker terug te zien in de collecties. De liefde straalt er vanaf en jij zal een MYOMY tas zeker met trots dragen!

MYOMY tas voor iedereen

Bovendien maakt MYOMY geen onderscheidt. Over de hele wereld dragen zowel mannen als vrouwen vol trots hun eigen tas van dit bijzondere merk. MYOMY vindt dat iedereen op zijn eigen manier uniek is, waarom mag zo’n tas dat dan niet zijn? Elke MYOMY tas heeft zijn eigen verhaal. Hierdoor is elk product stuk voor stuk uniek – net als jij! Dat onderscheidt de tassen van MYOMY beduidend van andere merken.

Voor moeders en positieve icons

Daarnaast ontwerpt het modehuis MYOMY de tassen en accessoires altijd voor positieve icons. Wie horen daar nog meer bij dan moeders? Dus ben jij een moeder van een guppy of een stel deugnietjes? Gun jezelf dan even iets leuk en zoek een elegante MYOMY tas uit! Iedere moeder verdient een schouderklopje, een complimentje en een heerlijk verwenmomentje. Dat kan met een tas van MYOMY. Dus wacht niet langer en kies ook jouw exemplaar. Er zijn genoeg tassen om uit te kiezen!