Elke moeder weet: de tijden van uitgebreid shoppen voor jezelf is voorbij vanaf het moment dat je eerste spruit geboren is. Je shopt vanaf nu voornamelijk in kinderwinkels en de kleding die je voor jezelf koopt wordt binnen no-time geru├»neerd door spuug en met verf besmeurde kinderhandjes. Maar wat wij mama’s ook vaak vergeten is dat we onszelf moeten verwennen. Mijn tip: doe dat met kleding van JOSH V!

JOSH V

Modemerk JOSH V is opgericht in 2011 door Amsterdamse fashionista Josh Veldhuizen. Haar droom was om een succesvol modelabel op te richten – en dat is haar goed gelukt! Ik maakte kennis met het merk toen ik met een vriendin een dagje was shoppen in Amsterdam. Ergens in een winkeltje in de negen straatjes verkochten ze de kleding van JOSH V en ik was meteen verkocht. Wat een prachtige spullen! Ik kon de hele winkel wel aanschaffen, maar dat laat mijn portemonnee (en m’n man) niet toe. Helaas….

Mijn favoriete JOSH V kledingstukken

Toch kon ik het niet laten en wilde ik een paar dingen proberen. Nadat ik de JOSH V collectie uitgebreid had gepast en geprobeerd bleef de keuze moeilijk. Ik wilde het eigenlijk allemaal meenemen. Uiteindelijk heb ik de moeilijke keuze gemaakt en ben ik uitgekomen op drie prachtige  kledingstukken:

  • Het perfecte leren jasje. Dit bikerjack greep m’n aandacht vanaf het moment dat ik de winkel inliep. Super stoer, maar toch klassiek. Hij is perfect te combineren met casual items, zoals een spijkerbroek met een t-shirtje, maar staat ook superleuk op een fleurig jurkje of blousje.
  • Super trendy loafers. Helemaal on-trend en een beetje gewaagd, maar ik kon ze niet laten liggen. De loafers zitten heerlijk en staan super onder een baggy spijkerbroek, of heel netjes onder een rok.
  • Last but not least: de little black dress. Een item wat in geen kledingkast mag ontbreken. Dit model komt tot net boven de knie, en heeft een mooie afwerking bij de naden. Mijn absolute favoriet!

JOSH V kleding shoppen

Dus moeders: verwen jezelf en ga lekker shoppen bij JOSH V. Je vindt haar kleding in verschillende winkels door heel Nederland en de rest van Europa, maar ook in veel webshops. Maak er dus een lekker dagje van en ga met een vriendin shoppen in de grote stad en verwen jezelf! Of ga met je laptop op de bank door alle collecties heen, theetje erbij en shoppen maar! Je hebt het verdiend!